Kurumsal / Sertifikalar

Ömeroğlu Tarım

01.

SGS

.

02.

Helal

Helal sertifikalama, tarafsız bir kurumun, söz konusu üretimi denetlemesini, helal standartlarla uygunluk içerisinde üretimin yapıldığını teyit etmesini ve buna bağlı olarak, onaylanmış bir belge vermesini kapsayan bir yöntemdir. Gıdalarda helal olma şartı ile birlikte, sağlığa uygunluk ve safiyet de olması gereken şartlardır.

03.

BRC

İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu (British Retail Consortium) İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu (British Retail Consortium) Standardı, gıda, tüketim ürünleri, paketleme ile depolama ve dağıtım sektörlerinde perakendeciler ve marka sahiplerinin tedarikçilerine güvenmeleri ve diğer taraftan tedarikçilerin ürünlerinin kalitesi, güvenliği ve yasallığını ispatlamaları için oluşturulan bir standart sistemidir.

04.

Kosher

Koşer veya Kaşer, Yahudiliğe göre; yenilmesi ve kullanılmasında dinen bir sakınca bulunmayan helal ürünlerdir. Bunları belirleyen kurallara ise Kaşerut ya da Kaşrut kuralları adı verilir.